Ny bloggserie: Gode bøker om tradisjonsmat og naturlig fôr som betyr noe for oss kraftmødrene!

Flere av disse bøkene du ser bokryggen på her, ble jeg tipset om å lese i sin tid, da jeg ble introdusert for hva tradisjonskost virkelig var. Fremover kommer jeg til å fortelle litt om hver enkelt bok og hva det har betydd for meg, hvor du får skaffet dem osv. Om du absolutt vil kjøpe dem med det samme så finner du dem samtlige på adlibris.

En enkel innføring i den maten som har gjort meg og mine godt, finner du i e-boken min Fra jord til bord- en ekte matrenessanse, som er å finne på bloggen min www.frajordtilbord.no . Der får du også en oversikt over hva Sally Fallon, som har samlet hva ekte tradisjonsmat mellom mange permer og utallige foredrag og artikler, mener er ekte tradisjonsmat.

Comments

  1. Har du sett noe i Viestad sin “ekte mat”? Er litt nysgjerrig på den. Han går jo mer og mer i retnig av tradisjonskost og har vel gjort om bardomsgården til et slags opplevelsessenter for barn der de kan plukke egg, være med på slakting mv. Har jeg hørt, da.

  2. Kjøpte Blue ice royal sjokolade siden naturell er utsolgt. Ble dårlig i magen av den. Lurer på om dere kjenner til lignende erfaringer med denne? Kan jo ha vært tilfeldig, må prøve en periode til. Hadde ikke noe sånt med naturell.

    Linn

    • Har du forsøkt flere ganger eller en gang og fått denne reaksjonen? Kan jo være fordi den smaker så aldeles grusomt? . Jeg har opplevd et par ganger at den flytende fiskeleveren fra green pasture har vært åpenbart harsk, men aldri disse kombiproduktene med fiskelever og smørsyre. Det mettede fettet beskytter bedre mot evt harskning.

  3. Tar gjerne imot en anmeldelse på den boka:) Har ikke fått muligheten til å titte i den enda.

Speak Your Mind

*